Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One (2024)

 

Πλησιάζει κάτι χειρότερο από το θάνατο: η λήθη. Όχι μόνο για τη Γη μας, αλλά για όλους, παντού, σε κάθε σύμπαν! Ενάντια σε αυτή την απόλυτη καταστροφή, ο μυστηριώδης Παρατηρητής έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη ομάδα υπερήρωων που έχει συγκεντρωθεί ποτέ. Αλλά τι μπορεί να κάνει η συνδυασμένη δύναμη του Σούπερμαν, της Γουόντερ Γούμαν, του Μπάτμαν, του Φλας, του Γκριν Λάντερν και εκατοντάδων Σούπερ Ηρώων από πολλαπλές Γαίες για να σώσει όλη την ύπαρξη από έναν ασταμάτητο Αρμαγεδδώνα αντιύλης; TrailerLINK1

Badland Hunters (2024)

 

Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, η Σεούλ μεταμορφώνεται σε μια αποκαλυπτική έρημο. Hwang-ya
Director Heo Myeong Haeng
Writers Kim Bo-TongKwak Jae-Min
Stars Ma Dong-seokLee Joon-youngNo Jeong-ee

TrailerLINK1LINK2

From the Ashes (2024)

 

Σε ένα αυστηρό σχολείο θηλέων, μια μυστηριώδης πυρκαγιά ξεφεύγει από τον έλεγχο. Όλοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό.
Director Jeremy Wiles
Writer Tiana Wiles
Stars Jeanne NeilsonPaul du ToitSyreeta Banks

TrailerLINk1LINK2

Sixty Minutes (2024)

 

Απελπισμένος να μην χάσει την επιμέλεια, ένας μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών δημιουργεί επικίνδυνους εχθρούς όταν εγκαταλείπει έναν αγώνα για να αγωνιστεί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του.
TrailerLINK1LINK2

Lift (2024)

 

Ακολουθεί έναν αρχικλέφτη και τον πρώην φίλο της που συνεργάζονται για να κλέψουν 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσόβουλα που μεταφέρονται σε μια επιβατική πτήση 777.

TrailerLINk1LINK2

One More Shot (2024)

 

Μετά απο μια επιχείρηση, ο κομαντο Jake Harris διατάσσεται να συνοδεύσει τον ύποπτο για τρομοκρατία Amin Mansur στην Ουάσινγκτον για ανάκριση.

TRailerLINK1LINK2

Race for Glory: Audi vs. Lancia (2024)

 

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σκληρής αντιπαλότητας μεταξύ της Γερμανίας (Audi) και της Ιταλίας (Lancia) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 1983.

TrailerLINK1LINK2

Bitconned (2024)

 

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος, τρεις τύποι εκμεταλλεύονται την ελεύθερη αγορά κρυπτονομισμάτων για να εξαπατήσουν εκατομμύρια από επενδυτές και να κάνουν χρηματοδότηση πλούσιου τρόπου ζωής.

TrailerLINk1LINK2

Dune: Part Two (2024)

 

Ο Paul Atreides ενώνεται με τον Chani και τους Fremen αναζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Director Denis Villeneuve
Writers Denis VilleneuveJon SpaihtsFrank Herbert
Stars Timothée ChalametZendayaRebecca Ferguson

TRailerLINk1

Διαφήμιση