Art of Eight Limbs (2024)

 

Ένας αμερικανός πράκτορας πηγαίνει μυστικός σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών, το οποίο είναι ύποπτο ότι αποτελεί κάλυψη για χημικά όπλα.
Trailer – LINK1
Director Robert Grasmere
Writers H. Daniel GrossRyan C JaegerLouis Spiegler
Stars Nicholas HammondLudi LinVithaya Pansringarm

Tires (2024)

 

Στο συνεργείο αυτοκινήτων του πατέρα του, ένας διευθυντής προσπαθεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση και να αυξήσει τα κέρδη, ελέγχοντας παράλληλα τον ταραχοποιό ξάδελφό του.
Σκηνοθέτης: Steve Gerben, Shane Gillis, John McKeever
Ηθοποιοί: Shane Gillis, Steve Gerben, Chris O’Connor
Είδος σειράς: Comedy

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Oloture: The Journey (2024)

 

Ενώ δουλεύει μυστικά ως ιερόδουλη στη Νιγηρία για να ξεσκεπάσει τη διαφθορά, μια νεαρή δημοσιογράφος παλεύει για τη ζωή της καθώς χαράζει πορεία για την Ευρώπη.
Stars Sharon OojaOmoni OboliBeverly Osu

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

WondLa (2024)

 

Καθώς αναγκάζεται να φύγει από το υπόγειο καταφύγιό της και να ανέβει στην επιφάνεια της Γης, η Εύα ανακαλύπτει έναν απρόσμενο κόσμο. Ταξιδεύοντας σε επικίνδυνες περιοχές και άγνωστους πολιτισμούς, η Εύα αναζητά την απάντηση στην απόλυτη ερώτηση: είναι αυτή ο τελευταίος άνθρωπος;

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Rebus (2024)

 

Σε έναν κόσμο διχαστικής πολιτικής και εθνικής διχόνοιας, ο νόμος εξακολουθεί να έχει νόημα ή όλοι επιστρέφουν σε ένα παλαιότερο σύνολο κανόνων; Και αν ναι, γιατί να μην το κάνει και ο Επιθεωρητής Τζον Ρίμπους, ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός του Εδιμβούργου με την τάση να κάμπτει τους κανόνες;

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Lady in the Lake (2024)

 

Όταν η εξαφάνιση ενός νεαρού κοριτσιού καθηλώνει τη Βαλτιμόρη του 1966, οι ζωές δύο γυναικών συγκλίνουν σε μια μοιραία πορεία σύγκρουσης.
Network Apple TV+
Creator Alma Har’el
Stars Natalie PortmanMoses IngramY’lan Noel

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Wild Cards (2024)

 

Μια πανούργα απατεώνισσα με έντονο ταμπεραμέντο και ένας υποβιβασμένος ντετέκτιβ που ακολουθεί τους κανόνες κατά γράμμα, έχουν μια ευκαιρία να εξιλεωθούν! Το πρόβλημα; Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν, αξιοποιώντας ο καθένας τις μοναδικές του ικανότητες, για να εξιχνιάσουν εγκλήματα.
Creator Michael Konyves
Stars Vanessa MorganGiacomo GianniottiTerry Chen
Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Time Bandits (2024)

 

Το πάθος του 11χρονου Κέβιν για την ιστορία δοκιμάζεται όταν εντάσσεται σε μια ομάδα κλεφτών που ταξιδεύουν στον χρόνο, σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια υψηλού κινδύνου .

Stars Kal-El TuckLisa KudrowTadhg Murphy

Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Women in Blue (2024)

 

Στο 1971 τέσσερις γυναίκες αψηφούν το υπερβολικά συντηρητικό κατεστημένο κι εντάσσονται στην πρώτη γυναικεία αστυνομία του Μεξικού. Εκεί ανακαλύπτουν ότι είναι διαφημιστικό κόλπο για να αποπροσανατολίσει τα ΜΜΕ από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Καθώς ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει, εκείνες αποφασίζουν να φέρουν τον δολοφόνο ενώπιον της δικαιοσύνης.
Creators Pablo AramendiFernando Rovzar
Stars Orlando MoguelBárbara MoriXimena Sariñana
Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

Bad Monkey (2024)

 

Ένας ντετέκτιβ που έγινε επιθεωρητής εστιατορίου στη Νότια Φλόριντα παρασύρεται σε έναν κόσμο απληστίας και διαφθοράς όταν ένας τουρίστας βρίσκει ένα κομμένο χέρι ενώ ψαρεύει. Και ναι, υπάρχει μια μαϊμού.
Creator Bill Lawrence
Stars Vince VaughnL. Scott CaldwellRob Delaney
Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

The Tattooist of Auschwitz (2024)

 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα, αυτή είναι η ισχυρή ιστορία της πραγματικής ζωής της Lale Sokolov, μιας Εβραία κρατούμενης που είχε την αποστολή να κάνει τατουάζ αριθμούς ταυτότητας στα χέρια των κρατουμένων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Stars Jonah Hauer-KingAnna PróchniakMelanie Lynskey
Trailer – Δείτε την σειρά εδώ

It Ends with Us (2024)

 

Όταν ο πρώτος έρωτας μιας γυναίκας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της, η σχέση της με έναν γοητευτικό, αλλά καταχρηστικό νευροχειρουργό ανατρέπεται και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της.
Trailer – LINK1 – LINK2 HDCAM χωρίς υπότιτλους
Ελληνικός τίτλος: Τελειώνει με εμάς
Director Justin Baldoni
Writers Christy HallColleen Hoover
Stars Blake LivelyJustin BaldoniJenny Slate

The Clean Up Crew (2024)

 

Όταν ένα πλήρωμα καθαρισμού σκηνής εγκλήματος ανακαλύπτει έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα, στέλνεται άθελά του σε μάχη με ένα αδίστακτο και διεφθαρμένο αφεντικό του εγκλήματος, μαφιόζους, δολοφόνους και διεφθαρμένους κυβερνητικούς πράκτορες που θέλουν να τον πάρουν πίσω.
TRailer – LINK1
Director Jon Keeyes
Writer Matthew Rogers
Stars Jonathan Rhys MeyersSwen TemmelEkaterina Baker

Διαφήμιση