Sunrise (2024)

 

Ένας άντρας, ο Fallon (Alex Pettyfer) περιπλανιέται στη γη ως πλάσμα της νύχτας καθώς συμβιβάζεται με την τραγική απώλεια της οικογένειάς του από τα χέρια ενός βάναυσου δημαγωγού, του Reynolds (Guy Pearce). Trailer – LINK1 – LINK2
Director Andrew Baird
Writer Ronan Blaney
Stars Alex PettyferGuy PearceCrystal Yu

The Tiger’s Apprentice (2024)

 

Ο Τομ Λι, ένα Κινεζοαμερικανό αγόρι, μετά το θάνατο της γιαγιάς του, πρέπει να μαθητευτεί στον ομιλούντα τίγρη κύριο Χου και να μάθει αρχαία μαγεία για να γίνει ο νέος φύλακας ενός αρχαίου φοίνικα.
Trailer – LINK1
Directors Raman HuiYong Duk JhunPaul Watling
Writers David MageeChristopher L. YostLaurence Yep
Stars Henry GoldingBrandon Soo HooLucy Liu

Giannis: The Marvelous Journey (2024)

 

Η εκπληκτική διαδρομή ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεδιπλώνεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Giannis. The Marvelous Journey»
Director Kristen Lappas
Stars Giannis Antetokounmpo Alex Antetokounmpo Kostas Antetokounmpo

Trailer – LINK1 – LINK2

Lights Out (2024)

 

Ένας παρασυρόμενος πρώην στρατιώτης μετατρέπεται σε υπόγειο μαχητή με τη βοήθεια ενός μόλις απελευθερωμένου πρώην απατεώνα, φέρνοντάς τους και τους δύο εναντίον ενός αφεντικού εγκλήματος, διεφθαρμένων αστυνομικών και μισθωμένων δολοφόνων. Trailer – LINk1 – LINK1
Director Christian Sesma
Writers Chad LawGarry CharlesBrandon Burrows
Stars Dermot MulroneyScott AdkinsJaime King

No Way Up (2024)

 

Χαρακτήρες από διαφορετικό υπόβαθρο αναμιγνύονται όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύουν πέφτει στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ακολουθεί ένας εφιαλτικός αγώνας για επιβίωση με την παροχή αέρα να τελειώνει και τους κινδύνους να εισχωρούν από όλες τις πλευρές.
Trailer – LINk1 – LINK2
Director Claudio Fäh
Writer Andy Mayson
Stars Colm MeaneyWill AttenboroughJeremias Amoore

Miller’s Girl (2024)

 

Μια εργασία δημιουργικής γραφής αποφέρει σύνθετα αποτελέσματα μεταξύ ενός δασκάλου και του ταλαντούχου μαθητή του.
Director Jade Halley Bartlett
Writer Jade Halley Bartlett
Stars Martin FreemanJenna OrtegaBashir Salahuddin

Trailer – LINK1

The Heartbreak Agency (2024)

 

Ποιος είναι ερωτοχτυπημένος αυτές τις μέρες; Ένας νεαρός δημοσιογράφος θέλει να ξεσκεπάσει τον γοητευτικό ιδρυτή ενός ερωτοχτυπημένου πρακτορείου ως ψεύτικο και ξεκινά την αναζήτηση της χαμένης του ικανότητας να αγαπά. Die Liebeskümmerer
Trailer – LINK1
Director Shirel Peleg
Writers Antonia Rothe-LiermannElena-Katharina SohnMalte Welding
Stars Rosalie ThomassLaurence RuppCora Trube

A Soweto Love Story (2024)

 

Όταν οι τρεις μεγάλοι γιοι της δεν δείχνουν σημάδια εγκατάστασης και δημιουργίας δικών τους οικογενειών, μια μητέρα χρησιμοποιεί το πολυπόθητο οικογενειακό σπίτι για να τους παρασύρει να κάνουν το σωστό – τον ​​πρώτο που θα παντρευτεί πριν το νέο έτος κερδίσει το σπίτι.
Trailer – LINK1
Director Rolie Nikiwe
Writers Darrel Bristow-BoveyZelipa Zulu
Stars Lunga ShabalalaDuduzile NgcoboSparky Xulu

Snoopy Presents: Welcome Home, Franklin (2024)

 

Ο νεοφερμένος Φράνκλιν δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη συμμορία των Peanuts. Όταν μαθαίνει για έναν αγώνα Soap Box Derby, είναι σίγουρος ότι η νίκη στον αγώνα θα σημαίνει επίσης ότι θα κερδίσει και νέους φίλους. Trailer – LINK1
Directors Kaitlin SutherlandRaymond S. Persi
Writers Robb ArmstrongBryan SchulzCraig Schulz
Stars Etienne KelliciTerry McGurrinCaleb Bellavance

This Is Me… Now (2024)

 

Συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ της, αυτή η αφηγηματική οδύσσεια αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού της Jennifer Lopez στον έρωτα μέσα από τα δικά της μάτια.
Trailer – LINK1 – LINK2
Director Dave Meyers
Writers Jennifer Lopez Matt Walton
Stars Ben Affleck Alix Angelis Tony Bellissimo

Players (2024)

 

Η Νεοϋορκέζα αθλητικογράφος Mack έχει περάσει χρόνια επινοώντας επιτυχημένα «παιχνίδια» με τους φίλους της, αλλά όταν απροσδόκητα πέφτει σε έναν από τους στόχους της, πρέπει να μάθει τι χρειάζεται για να πάει από το απλό σκοράρισμα στο να παίζει για φυλάκια.
Trailer – LINK1 – LINK2
Director Trish Sie
Writer Whit Anderson
Stars Gina Rodriguez Damon Wayans Jr. Tom Ellis

Kill Me If You Dare (2024)

 

Ένα κερδισμένο λαχείο έχει σοβαρές συνέπειες για ένα παντρεμένο ζευγάρι όταν αρχίζουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για το χρηματικό έπαθλο.
Director Filip Zylber
Stars Weronika Ksiazkiewicz Mateusz Banasiuk Agnieszka Wiedlocha

Trailer – LINk1 – LINK2

Five Blind Dates (2024)

 

Μια γυναίκα λέγεται από μια μάντισσα ότι θα συναντήσει την αδελφή ψυχή της σε ένα από τα επόμενα πέντε ραντεβού που θα πάει.
Director Shawn Seet
Writers Shuang HuNathan Ramos-Park
Stars Shuang HuYoson AnJon Prasida

Trailer – LINk1 – LINK2

Pensati Sexy (2024)

 

Καθηλωμένη σε μια αδιέξοδη καριέρα και σε μια σειρά από τρομερά ραντεβού, η ζωή της 30χρονης Maddalena είναι ένα απόλυτο χάος. Μέχρι που μια μέρα συναντά έναν απίθανο φύλακα άγγελο που της έρχεται με τη μορφή της πραγματικής πορνοστάρ Βαλεντίνα Νάπι.
Director Michela Andreozzi
Writers Michela Andreozzi Daniela Delle Foglie
Stars Diana Del Bufalo Valentina Nappi Alessandro Tiberi

Trailer – LINk1 – LINK2

Bhakshak (2024)

 

Περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι μιας ακλόνητης προσπάθειας μιας γυναίκας να αναζητήσει δικαιοσύνη και την επιμονή της να πάρει στο φως ένα αποτρόπαιο έγκλημα.
Director Pulkit
Writers Jyotsana NathPulkit
Stars Bhumi Pednekar Sanjay Mishra Aditya Srivastav

Trailer – LINk1 – LINK2

Lover, Stalker, Killer (2024)

 

Σε αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, ένας μηχανικός δοκιμάζει διαδικτυακά ραντεβού για πρώτη φορά και συναντά μια γυναίκα που οδηγεί τη ρομαντική εμμονή σε ένα θανατηφόρο άκρο.
Director Sam Hobkinson
Stars Jessica N Johnson Chris Maher Katie Otten

Trailer – LINK1 – LINK2

Suncoast (2024)

 

Ενώ φροντίζει τον αδερφό της μαζί με την τολμηρή μητέρα της, μια έφηβη δημιουργεί φιλία με έναν εκκεντρικό ακτιβιστή που διαμαρτύρεται για μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές περιπτώσεις όλων των εποχών.

Trailer – LINk1 – LINK2

Upgraded (2024)

 

Όταν η Ana αναβαθμίζεται στην πρώτη τάξη σε ένα ταξίδι εργασίας, γνωρίζει τον όμορφο Γουίλ, ο οποίος την μπερδεύει με το αφεντικό της. Το λευκό ψέμα που πυροδοτεί μια γοητευτική αλυσίδα γεγονότων, ρομαντισμού και ευκαιριών, έως ότου η ίνα της απειλεί να βγει στην επιφάνεια.
Trailer – LINK1 – LINK2

Calamity Jane (2024)

 

Μετά τον θάνατο του Wild Bill σε ένα παιχνίδι πόκερ, η Calamity Jane πρέπει να ξεφύγει από τη φυλακή και να ζητήσει εκδίκηση. Η αναζήτησή της παρεμποδίζεται από τον σερίφη Μέισον του Deadwood, ο οποίος είναι έξω για να τη συλλάβει και να τη συλλάβει.
Trailer – LINK1

The Greatest Night in Pop (2024)

 

Στις 25 Ιανουαρίου 1985, δεκάδες από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς της εποχής συγκεντρώθηκαν στο Λος Άντζελες για να ηχογραφήσουν ένα φιλανθρωπικό σινγκλ για την ανακούφιση της αφρικανικής πείνας. Παραμερίζοντας τους εγωισμούς, συνεργάστηκαν σε ένα τραγούδι που θα έγραφε ιστορία. Trailer – LINK1

Orion and the Dark (2024)

 

Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.
LINK1

The Underdoggs (2024)

 

Ο Jaycen “Two Js” Jennings είναι ένας ξεφτιλισμένος πρώην επαγγελματίας σταρ του ποδοσφαίρου που έχει πιάσει πάτο. Όταν ο Jaycen καταδικάζεται σε κοινωφελής υπηρεσία να προπονεί μια απείθαρχη ποδοσφαιρική ομάδα, το βλέπει ως μια ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του.
Trailer – LINK1 – LINK2

The Beekeeper (2024)

 

Η βάναυση εκστρατεία ενός άνδρα για εκδίκηση παίρνει εθνικά διακυβεύματα αφού αποκαλύπτεται ότι είναι πρώην πράκτορας μιας ισχυρής και λαθραία οργάνωσης γνωστής ως «Μελισσοκόμοι».
Director David Ayer
Writer Kurt Wimmer
Stars Jason StathamEmmy Raver-LampmanBobby Naderi

LINK1

Night Swim (2024)

 

Μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι, χωρίς να γνωρίζει ότι ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του σπιτιού θα απελευθερώσει μια κακόβουλη δύναμη στην πισίνα της πίσω αυλής.

Trailer – LINK1 – LINK2

Διαφήμιση