Δόκτωρ Ύπνος - Doctor Sleep (2019)

Προσοχή ! Το PapaLoutsas σας παρέχει συνδέσμους (link) προς ταινίες και σειρές εντελώς δωρεάν. Δεν δίνετε προσωπικά στοιχεία και αριθμό τηλεφώνου πουθενά !


Doctor Sleep (2019)


Δόκτωρ Ύπνος: Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα, αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά με τέτοια ζέση τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Σκηνοθεσία:Mike Flanagan
Σενάριο:Mike Flanagan | Stephen King
Ηθοποιοί:Ewan McGregor, | Rebecca Ferguson, | Kyliegh Curran,
7.6/10
  • Κυκλοφορία: 2019-10-30
  • Χώρα: US
  • Γλώσσα: English
  • Διάρκεια: 151



ONOMAΠΟΙΟΤΗΤΑΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
NETU.TV NETU.TVBR/1080pΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΞΩΤ.
HDVID.TV HDVID.TVBR/720pΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΞΩΤ.
HDVID.TV HDVID.TVWEB/720pΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΣΩ.
! Σημαντική Ενημέρωση !
Το PapaLoutsas ανάπτυξε ένα σύστημα προωθήσεις καναλιών στο YouTube. Κάθε μηνά θα προβάλουμε 1 κανάλι. Πείτε μας ευχαριστώ κάνοντας εγγραφή στο παρακάτω κανάλι. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με Ένα μόνο κλικ!

Πως βλέπω Ταινίες & Σειρές στο PapaLoutsas.blogspot.com

ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

0 comments:

Διαφήμιση