Chernobyl (2019) SEASON 1

Προσοχή ! Το PapaLoutsas σας παρέχει συνδέσμους (link) προς ταινίες και σειρές εντελώς δωρεάν. Δεν δίνετε προσωπικά στοιχεία και αριθμό τηλεφώνου πουθενά !


Chernobyl (2019)


Το Chernobyl είναι η πρώτη συνεργασία του ΗΒΟ και του Sky Atlantic, η οποία εστιάζει σε μια απο τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το σενάριο έχει έχει αναλάβει ο Craig Mazin (The Huntsman: Winter’s War), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Johan Renck (Breaking Bad, The Walking Dead, The Last Panthers). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jared Jarris(Mad Men, The Crown, Fringe), ο οποίος θα υποδυθεί τον Valery Legasov, τον Ρώσο επιστημόνα που επέλεξε το Κρεμλίνο για να ερευνήσει τα αίτια πίσω απο την καταστροφή και την δυσλειτουργία του πυρηνικού αντιδραστήρα. Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Λιθουανία την Άνοιξη του 2018, ενώ στην παραγωγή είναι οι Carolyn Strauss (Game of Thrones), Jane Featherstone (Broadchurch, The Tunnel) και Chris Fry (Humans, The Smoke). Υπόθεση: Η σειρά αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας απο τις χειρότερες ανθρώπινες καταστροφές της ιστορίας και ακολουθεί τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη απο μια απίστευτη καταστροφή. Η μίνι σειρά εστιάζει στην καταστροφή που συνέβη στο πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία τον Απρίλιο του 1986, αποκαλύπτοντας το γιατί και το πως συνέβη και αφηγείται τις σοκαριστικές ιστορίες των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και έπεσαν.
Σενάριο: Craig Mazin
Ηθοποιοί:Jared Harris, | Stellan Skarsgård, | Emily Watson,
9.5/10
  • Κυκλοφορία: 2019-05-06
  • Χώρα: US
  • Γλώσσα: En
  • Διάρκεια: 60



SEASON 1 ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
  • 1:23:45
    Online

    Επεισόδιο 1 - 1:23:45

    Κυκλοφορία: 2019-05-06

    1986. Προσωπικό και πυροσβέστες ρισκάρουν τις ζωές τους για να θέσουν υπό έλεγχο έναν Σοβιετικό πυρηνικό σταθμό ύστερα από μια καταστροφική έκρηξη.

  • Please Remain Calm
    Online

    Επεισόδιο 2 - Please Remain Calm

    Κυκλοφορία: 2019-05-13

    Με εκατομμύρια κόσμο σε κίνδυνο ύστερα από την έκρηξη, η Ουλάνα Χομιούκ προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λεγκάσοφ για μια δεύτερη απειλή.

  • Open Wide, O Earth
    Online

    Επεισόδιο 3 - Open Wide, O Earth

    Κυκλοφορία: 2019-05-20

    Η Λουντμίλα Ιγκνατένκο, κάτοικος του Πρίπιατ, αγνοεί την προειδοποίηση για τη μόλυνση του πυροσβέστη συζύγου της. Ο Βάλερι Λεγκάσοφ σχεδιάζει ένα πλήρες σχέδιο απολύμανσης, αλλά με ανθρώπινους κινδύνο... more

  • The Happiness of All Mankind
    Online

    Επεισόδιο 4 - The Happiness of All Mankind

    Κυκλοφορία: 2019-05-27

    Ο Λεγκάσοφ και ο Τσερβίνα σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν σεληνιακά οχήματα για να απομακρύνουν τα ραδιενεργά συντρίμμια, ενώ η Χομιούκ αντιμετωπίζει κυβερνητικά εμπόδια στην προσπάθεια της για να μάθει... more

  • Vichnaya Pamyat
    Online

    Επεισόδιο 5 - Vichnaya Pamyat

    Κυκλοφορία: 2019-06-03

    Οι Λεγκάσοφ, Τσερβίνα και Χομιούκ διακινδυνεύουν τις ζωές τους και τη φήμη τους εκθέτοντας την αλήθεια για το Τσερνόμπιλ.

! Σημαντική Ενημέρωση !
Το PapaLoutsas ανάπτυξε ένα σύστημα προωθήσεις καναλιών στο YouTube. Κάθε μηνά θα προβάλουμε 1 κανάλι. Πείτε μας ευχαριστώ κάνοντας εγγραφή στο παρακάτω κανάλι. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με Ένα μόνο κλικ!

Δείτε ταινίες online με Ελληνικούς & Αγγλικούς υπότιτλους δωρεάν στο PapaLoutsas.blogspot.com

Κατηγορίες:
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

0 comments:

Διαφήμιση